Дедо Мраз на градскиот плоштад


Традиционално како секоја година така и оваа, на градскиот плоштад пристигна Дедо Мраз. Пред најмалите се обрати Градонацалникот зоран Дамјановски кои им ја честита Новата година и Божиќните празници.  Програмата беше збогатена со музички точки, подготвени од децата.