Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Defilimi i maturantëve

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Maturantët e qytetit tonë vallëzuan njëkohësisht së bashku me moshatarët e tyre të qyteteve tjera të Maqedonisë, të Evropës Qendrore dhe Juglindore. Para tyre fjalim mbajti Kryetari i Këshillit të Komunës së Kumanovës Atina Murgashanska.

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст