Delegacioni i Këshillit të Komunës së Kumanovës në akademi solemne në Vranjë

Me rastin e Ditës së qytetit të Vranjës (Serbi) dhe 140 Vjetorit të çlirimit nga robëria turke, përfaqësues të Këshillit të Komunës së Kumanovës ishin të pranishëm në akademinë solemne që ishte organizuar me këtë rast.

Врати се на врвот
Големина на фонт