Ден на градот-69 години слободно Куманово

Ден на градот-69 години слободно Куманово


Мега Концерт на Јелена Розга на градски плоштад 10.11.2013 година со почеток во 20.30 часот

Програма за одбележување на 11-ти Ноември Денот на ослободувањето на град Куманово (ТУКА)