Денови на медот во Куманово

Денови на медот во Куманово


Денес ( 29.09.2011 година ) со почето во 10:00 часот започна дванаесетата по ред традиционална манифестација ,,ДЕНОВИ НА МЕД 2011″ во Куманово која беше отворена од страна на Градоначалникот на општината, а е во организација на здружението ,,Пчела” од Куманово. Манифестацијата ке трае до Сабота (01.10.2011 година). Повелете!