Dezinsektimi larvicid – Njoftim

Më 25 Mars (e hënë) në territorin e Komunës së Kumanovës do të bëhet dezinsektimi larvicid, që ka për qëllim shkatërrimin e larvave dhe moshkonjave. Në rast të kushteve të pa volitshme kohore, aktiviteti i njëjtë prolongohet për ditën e nesërme.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт