Dita e parë e shkollës

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski, sot ishte i pranishëm në pranimin e filloristëve në SHFK “Kërste Misirkov” dhe SHFK “Bajram Shabani”. Kryetari, nxënësve  u dëshiroi fillim të suksesshëm dhe sukses në mësim, kurse prindërve u dëshiroi që të jenë shembull pozitiv i fëmijëve të tyre. Në këtë vit në klasën e parë janë regjistruar 1160 nxënës, kurse në vitin e parë të shkollës së mesme gjithsej 1270 nxënës.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт