Дочек на НОВА 2014 ГОДИНА со  НОКАУТ и TYZEE на Градски Плоштад на 31.12.2013 година во 22:00 часот

Дочек на НОВА 2014 ГОДИНА со НОКАУТ и TYZEE на Градски Плоштад на 31.12.2013 година во 22:00 часот