Донација на компјутери од Амбасада на Словенија


Денеска во посета на Општина Куманово беше Амбасадорот на Р.Словенија Бранко Раковец. Амбасадор заедно за градоначалникот Зоран Дамјановски донираа компјутери во Дневен центар за деца со посебни потреби. Претходно заедно ја посетија црквата Св. Никола, а остварија и средба во кабинетот на Грдаоначалникот.