Дритан Рамадани

Дритан Рамадани


ДРИТАН РАМАДАНИ

Кратка биографија:

Дритан Рамадани е роден 02.12.1972 година. По професија е економист. Член е на Советот на Општина Куманово од редовите на Нова Демократија.