Ekspozitë grafitesh

Mbrëmë në Galerinë e Kumanovës u mbajt ekspozita e artistit meksikan Viktor Manuel Hernandes Kastilo. Me atë rast aty ishte e pranishme edhe Kryetarja e Këshillit të Komunës së Kumanovës Atina Murgashanska, sekretari i Komunës Desanka Stoshevska, si dhe ambasadori i Meksikës. Ekspozita e grafiteve është organizuar nga IK Muzeu i Kumanovës.

Врати се на врвот
Големина на фонт