Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Намалување на стигматизација во услови на мигрантска криза

Овој настан е завршен

Во склоп на проектот „URGENT“ – Urban Regeneration: European network of towns, Општина Куманово организира конференција на тема „Намалување на стигматизација во услови на мигрантска криза“.

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст