Fëmija i parë në Kumanovë është mashkull

Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski sot e vizitoi Repartin e Gjinekologjisë në Spitalin e Qytetit, me ç’rast fëmijës së parë dhe nënës u dha dhuratë

 

Врати се на врвот
Големина на фонт