ФРАНЦУСКИ ЕКСПЕРТИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА КУМАНОВО

ФРАНЦУСКИ ЕКСПЕРТИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА КУМАНОВО


Во дводневна посета на општина Куманово се експертите за амбиентална архитектура од Франција. Оваа посета се должи на проектот организиран од Долана Нормандија и