Галерија


Посета на Измир, Турција.

Учество на трет меѓународен саем на туризам и гастрокултура „Бијељина – турист 2012“.

Посета на Бања Лука и Горњи Милановац

Посета на Куманово на Селекторот на македонската фудбалска федерација Џ.Тошак

Пакетчиња од Градоначалникот за лица со интелектуална попреченост

Саем на општини-ЗЕЛС ЕКСПО 2011 Скопје

Крагуевац-Градови на мир.

Прослава на празникот 11-ти Октомври 2011 година.

VII Меѓународен тамбурашки фестивал 2011

Mанифестација „Бдеење на кокински мугри” на мегалитската опсерваторија Кокино

Концерт на националниот ансамбл на народни игри и песни „Коло“ од Белград

Бизнис ден во Куманово

Учество на годишна средба на Мрежа на Балкански градови-Balcinet

Конференција на тема “Волонтеризмот за социјална вклученост во мултикултурни општества”

Презентација на проектот за санација и реставрација на спомен-обележјата ,,Менкова Колиба” и ,,Студена Вода”

Учество на саем за туризам и гастрокултура ,, Bijeljina Turist 2011″

Работилница на тема ” Транспарентна и ефикасна децентрализација” ( 27-29 Април 2011 година ) во Охрид

Одбележан “Денот на Дрвото”

Владимир Четкар во Куманово

Презентација на Земјоделска политика и ИПА фондови

Политика на проширување на ЕУ и извештајот за напредок 2010 на  Европска комисија

Чваркијада 2011

Одбележување на 11 Октомври