Gara ndërkombëtare në basketboll – kadetë

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, e hapi  turnirin ndërkombëtar të basketbollit për kadetë “Rritemi së bashku”. Ky turnir, për të shtatën herë, mbahet në qytetin tonë, kurse nikoqir është KB “Pink Panter”. Në turnir do të marrin pjesë ekipe nga Maqedonia KB “Pink Panter” – Kumanovë, “MZT” nga Shkupi dhe KB “Rabotniçki” nga Shkupi si dhe KB “Igotea” dhe KB “Kosh” nga B dhe H dhe KB “Cedevita” nga Kroacia. Ndeshjet, deri të dielën, kur është edhe finalja, do të luhen në sallën e SHMK “Pero Nakov”.

Врати се на врвот
Големина на фонт