Горан Стојковиќ

Горан Стојковиќ


ГОРАН СТОЈКОВИЌ

Горан Стојковиќ е роден на 18.05.1972 година во Куманово. Основно образование и гимназија завршил во Куманово, додека Машински факултет во Скопје. Живее со сопруга и син. Од 2002 година е Претседател на Општинска организација на ДПСМ Куманово, а од јануари 2009 година Претседател на Извршниот одбор на на ДПСМ.