Градоначалникот Дамјановски подари новогодишни пакетчиња


Градоначалникот Зоран Дамјановски и секретарот Валентина Алексовска денеска поделија новогодишни пакетчиња на деца без родители и на  деца со посебни потреби до осомнуаесет години и над осумнаесет години.