Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пристап до информации од јавен карактер


 

Барањето за информации од јавен карактер можете да го ПРЕВЗЕМЕТЕ ОВДЕ.

Лице одговорно за информации од јавен карактер:

Кристина Крстевска
Помлад соработник за експропријација
Број на телефон:
E-mail: kristina.krstevska@kumanovo.gov.mk

Бисера Арсовска
Раководител на Одделение за информирање и односи со јавноста
Број на телефон: 031 475 827
E-mail: bisera.arsovska@gmail.com
                  info@kumanovo.gov.mk

    Офицер за заштита на лични податоци
    Јовицa Димковски       

     Раководител на одделение за
човечки ресурси
      Број на телефон: 031 475 814
Е-mail:jovica.dimkovski@kumanovo.gov.mk 

[/one_half_last]

Прирачник за поддршка на лица со попреченост при остварување на правото за слободен пристап до информации од јавен карактер (ПРЕВЗЕМЕТЕ ОВДЕ)

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст