Изложба - „Различности меѓу заедништвото„

Изложба – „Различности меѓу заедништвото„


Во организација на галеријата „Арт Србија„ а со подршка на градоначалникот на Општина Куманово Зоран Дамјановски во петокот беше отворена изложбата – „