Изложба МКЛС (Млада Кумановска Ликовна Сцена)

Изложба МКЛС (Млада Кумановска Ликовна Сцена)


Градоначалникот, Советот на Општина Куманово и Фондацијата за култура и спорт Ве покануваат на отварање на изложбата МКЛС (Млада кумановска ликовна сцена) со Дејан Божиновски-Коска, Кристина Божурска, Стефан Јакимовски, Марина Цветановска Мартиновска, Далибор Тренчевски и Ивана Тушевска.

Изложбата ќе се одржи на 16 Мај 2012 во 20:00 часот во Уметничка галерија во Куманово.