Janë ndarë dhuratat e Vitit të Ri në “Porosia Jonë” dhe Qendrën Ditore të personave me nevoja të posaçme

Sot Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski së bashku me Kryetaren e Këshillit të Komunës së Kumanovës Atina Murgashanska, ndanë dhurata për Vitin e Ri për shfrytëzuesit e dy qendrave ditore për personat me nevoja të posaçme.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт