Janë shpallur polici dhe zjarrfikësi më i mirë i vitit 2017

Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski sot i ndau shpërblimet për policin dhe zjarrfikësin më të mirë të vitit 2017. Polic më i mirë është shpallur Zvonko Despotovski, kurse zjarrfikës më i mirë Stefan Kërstevski.

 

 

 

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт