Janë vënë kontejnerë për selektim primar të mbeturinave

Para pishinës së qytetit, nga NP “Pastrimi dhe gjelbërimi” janë vënë shporta për selektim primar të mbeturinave. Kontejnerë të ngjajshëm do të vihen edhe në 15 lokacione tjera nëpër qytet.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт