Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Јавни претпријатија

 

 ЈП „Водовод“ Куманово

Директор: Горан Стојковски
тел.: (031) 475 540
дефекти: 031/475-574 | 070/334-130
Веб: www.vodovod-kumanovo.com.mk
Aдреса: Фетка Наскова 22

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ТУКА…

 

JП „Чистота и зеленило“

Директор: Цветанка Ивановска
тел.: (031) 437 880 (031)511 989
Веб: http://jpcistotaizelenilo.mk
Aдреса:Ул. Братство Единство бр. 30 Куманово

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ТУКА…

 

ЈП „Пазаришта“


Директор: Илир Саити
тел.: (031) 413 004

ПОВЕЌЕ ИНФРМАЦИИ ТУКА…

 

ЈП „Куманово-паркинг“

Директор: Фадиљ Шабани
Централа: (031) 451 590
Осветлување: (071) 376 619
Паркинг Служба: (031) 424 003
Пајак Служба: (031) 431 477
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ТУКА…

 

ЈП „Куманово-план“

Директор: Горан Митевски
тел. (031) 438 615
ул.„Гоце Делчев“ бр.36
Веб: www.kumanovoplan.gov.mk

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ТУКА…

 

ЈП „Куманово-гас“

Директор: Никола Денковски
тел. (031) 475 579; 475 578
ул.Братство Единство бр.20
Веб: www.kumanovogas.com.mk

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ТУКА…

 

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст