Kampi i pikturave për fëmijë “ASNOM 2018”

Përfundoi kampi i tetë me radhë i pikturave për fëmijë “ASNOM 2018”, që u organizua nën patronazhin e Kryetarit dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës, dhe nën organizim të Fondacionit për Kulturë dhe Sport. Para të pranishmëve fjalim mbajti edhe Sekretari i Komunës së Kumanovës, Desanka Stoshevska.

Врати се на врвот
Големина на фонт