Këshilli i Komunës së Kumanovës uron Pashkët

Të nderuar,
Në emrin tim dhe në emër të anëtarëve të Këshillit të KOmunës së Kumanovës, të gjithë krishterëve ua uroj Rilindjen e Krishtit – Pashkët. Dëshiroj që këto ditë feste t’i kaloni me shëndet, respekt dhe mirëqenie. Të gjithë së bashku të vazhdojmë të ndërtojmë jetë me paqe të plotë, respekt dhe unitet.

Врати се на врвот
Големина на фонт