Комисија за односи меѓу заедниците


Членови на Комисијата за односи меѓу заедниците на Советот на Општината Куманово во мандатот 2013 – 2017 год.

–         Виолета Петровска, Македонка

–         Наташа Трајановска, Македонка

–         Исмаиљ Џељадини, Албанец

–         Бурхамедин Џемаили, Албанец

–         Јовица Спасовски, Србин

–         Емилија Томиќ, Србинка

–         Муарем Ќазимовски, Ром

–         Мартина Асановска, Ромка

–         Микерем Таири, Турчинкa

–         Mехмет Јахија, Турчин

–         Лена Николовска, Влаинка

–         Ленче Зиковска, Влаинка