Koncerti “Janari magjеpsës”

Nën patronazhin e Kryetarit dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës, dhe në organizim të Fondacionit për Kulturë dhe Sport është mbajtur koncerti i kuartetit “Plohimnia” nga Shkupi. Në sallën e bukur të Shtëpisë së Zejtarëve ishin të pranishëm Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski dhe përfaqësuesit e administratës komunale.

Врати се на врвот
Големина на фонт