Контакт


Вашето име (задолжително)

Емаил (задолжително)

Вашата порака


Општина Куманово

11-ти Октомври бб, 1300 Куманово

Tel – (031) 475-800 / (031)438-633

Fax – +1 234 564 7894

info@kumanovo.gov.mk


Кабинет на Градоначалник

Телефон: 031 475 830

Емаил: gradonacalnik@kumanovo.gov.mk