Концерт на Ана Николиќ и „Дивје јагоде„ на градскиот плоштад

Концерт на Ана Николиќ и „Дивје јагоде„ на градскиот плоштад


Граѓаните на општина Куманово по повод ден на празник 11 Ноември ги забавуваа српската поп- пејачка Ана Николиќ и групата Дивје Јагоде. Пред многубројната публика прва настапи атрактивната пејачка Ана Николиќ, а по неа во 22 часот босанската групата „Дивје Јагоде„.Публиката се забавуваше и уживање во големите хитови на овие музички ѕвезди.Во пресрет на Денот на ослободување на град Куманово, како и секоја така и оваа година имаше спектакуларен огномет, во организација на Градоначалникот Зоран Дамјановки и локалната самоуправа.