Концерт на Ребека во рамките на "Кумановско културно лето 2011"

Концерт на Ребека во рамките на "Кумановско културно лето 2011"


На 23 јули 2011 година (сабота) во Касапскиот круг во Куманово, со почеток во 22:00 часот (влез слободен), во рамките на Кумановско културно лето 2011 година, ќе одржи концерт нашата позната пејачка