Kori Shën Zlata Maglenska mbajti koncertin e Pashkëve

Nën patronazhin e Kryetarit dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës dhe Fondacionit për Kulturë dhe Sport të Komunës së Kumanovës, u mbajt Koncerti i Pashkëve i korit Shën Zlata Maglenska. Publiku në Shtëpinë e Zejtarëve kishte mundësi të argëtohet nën ekzekutimin e korit, të udhëhequr nga dirigjenti Letka Dimivska Polizova.

Врати се на врвот
Големина на фонт