Kryetari i Dupnicës vizitoi Komunën e Kumanovës

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, sot në kabinetin e tij e priti Kryetarin e Komunës së Dupnicës (Bullgari), Metodi Çimev dhe zëvendës Kryetarin Krasimir Georgiev dhe Krum Milev. Shkak i kësaj vizite ishte qasja për aplikim e të dy komunave në projekt, sipas programit për bashkëpunim tejkufitar me Republikën e Bullgarisë në sferën e turizmit.

MË herët një delegacion i Komunës së Kumanovës ishte në vizitë pune në Komunën e Dupnicës, ku u bisedua për thellim të bashkëpunimit ndërmjet dy komunave.

Врати се на врвот
Големина на фонт