Kryetari Maksim Dimitrievski takohet me prof. Georgi Konstantinovski

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski në kabinetin e tij e priti profesorin Georgi Konstantinovski i cili e ka projektuar kompleksin memorial “ASNOM” në pelincë. Në këtë takim u bisedua për gjendjen momentale të këtij kompleksi dhe adaptimin e tij të mundshëm.

Back to top
Големина на фонт