Kryetarja e Këshillit takohet me përfaqësuesit e OSBE/ODIHR – it

Kryetarja e Këshillit, Atina Murgashanska, u takua me një delegacion nga OSBE/ODIHR, Misioni monitorues për zgjedhjet presidenciale në RMV. Monotoruesit afagjatë u njoftuan me strukturën politike dhe etnike të Këshillit të Komunës së Kumanovës si dhe relacionet e mira në komunën tonë shumë etnike, në funksion të procesit të ardhshëm zgjedhor.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт