Kuiz me rastin e Ditës së BE – së

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Delegacionet e ambasadorëve dhe Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski, morën pjesë në Kuizin për BE – në, të organizuar nga shkollat e mesme të Kumanovës. Nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme të komunës prezantuan një aheng muzikor në shesh, ku ishin vënë edhe stenda për prezantim të shteteve të Evropës.

 

Back to top
Големина на фонт