Mатурска парада

Денеска точно напладне матурантите од нашиот град истовремено танцуваа со своите врсници од десетина градови од Македонија,од Централна и Југоисточна Европа. На матурантите им се обрати Претседатерлот на Совет на Општина Куманово Атина Мургашанска.

 

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт