Максим Димитриевски

Максим Димитриевски


МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ

Кратка биографија:

Максим Димитриевски  е роден 29.11.1975 година. Основно образование завршил во ОУ ,, Т.Зордумис”, а средно образование во гимназија ,,Гоце Делчев ” во Куманово. Приватен стопанственик од 1998 година. Оженет, татко на три деца. Член е на Советот на Општина Куманово од редовите на СДСМ.