Në Shtëpinë e Zejtarëve u mbajt “Mbrëmja e Karposhit”

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, ishte i pranishëm në shënimin e 75 Vjetorit të rënies së Heroit Popullor Maqedonas Kristijan Todorovski Karposh.

Ngjarja “Mbrëmja e Karposhit” mbahet nën patronazhin e Kryetarit dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës, në organizim të Shoqatës së Veteranëve të Armatës dhe Policisë, nga përbërja aktive dhe rezervë – Kumanovë.

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт