Më të vegjlit e kopshtit “Angell Shajçe”

Shoqata e qytetarëve “Starterproekt” në bashkëpunim me Komunën e Kumanovës dhe FOndacionin për Kulturë dhe Sport, në vigjilie të vitit 2019 kur shënohet 500 vjetori i ekzistimit të Kumanovës, ka bërë një video regjistrim me me të vegjlit e kopshtit “Angell Shajçe”.

Врати се на врвот
Големина на фонт