Мултимедијална претства танц-театар ,,Like'' во МКЦ ,,Козјак''-Куманово

Мултимедијална претства танц-театар ,,Like'' во МКЦ ,,Козјак''-Куманово


Во рамките на Кумановското културно лето, на 18 јули 2011 год. (понеделник), во МКЦ „Козјак”, со почеток во 21:00 часот (влез слободен), ќе се одржи мултимедијална претстава танц-театар „Like”. Претставата е копродукција помеѓу балетското студио „