На спомен костурница одбележан 11 Октомври


По повод празникот 11 Октомври, бројни делегации денеска на спомен Костурница положија свежо цвеќе во чест на паднатите борци од НОБ.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/LzWKirk0Qqk” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>