Награди за најдобар полицаец и пожарникар во градот

Награди за најдобар полицаец и пожарникар во градот


Градоначалникот Зоран Дамјановски додели рачни часовници за најдобар полицаец и најдобар пожарникар за 2011 година во градот. Таа титула ја понесоа Бранислав Спасиќ, полицаец во Полициската станица од општа надлежност при СВ