Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Në Kumanovë u mbajt ngjarja për promovim të fushatës “Çdo fëmije i duhet familje”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në Kumanovë u mbajt ngjarja “Çdo fëmije i duhet familje”. Kjo ngjarje është pjesë e fushatës së Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale, zyrës së UNICEF – it dhe SOS Fshatit të Fëmijëve në Maqedoni, që ka për qëllim t’i nxisë qytetarët që të bëhen kujdestar të fëmijëve pa kujdesje prindërore dhe t’u mundësojnë të rriten në familje të sigurtë dhe me plot kujdes dhe dashuri.

Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст