Një delegacion i Komunës së Kumanovës në Gornji Milanovac

Një delegacion i Komunës së Kumanovës, gjatë këtyre ditëve, është në vizitë zyrtare në Komunën Gornji Milanovac, me rastin e shënimit të Ditës së qytetir, 203 vite nga Kryengritja e Takovës dhe 165 vite nga themelimi i qytetit. Delegacionin e kryeson Kryetarja e Këshillit të Komunës së Kumanovës, Atina Murgashanska, e cili solemnisht u pranua te kryetari i Komunës, ku mori pjesë edhe në Mbledhjen Solemne të Këshillit të Komunës dhe vuri kororë lulesh në përmendoren “Takovski Grm”.

Врати се на врвот
Големина на фонт