Njoftim – prokurimi publik

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 1/2018 me procedurë të hapur në faqen elektronike FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për Përgatitjen dhe vendosjesn e parkingjeve të përkohshëm si konstruksione të njëhershme modulare sipas dokumentacionit projektues.

Më në detaje mund të informoheni në këtë LINK.

Врати се на врвот
Големина на фонт