Njoftim – prokurimi publik

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 08/2018 me kërkesë për mbledhje të ofertave në faqen elektronike FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për Mirëmbajtje dhe riparim të veturave të Komunës së Kumanovës dhe automjetit special të NJTKZ Kumanovë.

Më në detaje mund të ifnromoheni në këtë LINK.

Врати се на врвот
Големина на фонт