Njoftim – prokurimi publik

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik ka publikuar shpalljen nr. 11/2018 me kërkesë për mbledhje të ofertave në faqen elektronike FEPP https://www.e-nabavki.gov.mk për Blerje, transport dhe montim të pajisjeve urbane për nevojat e Komunës së Kumanovës.

Më në detaje mund të informoheni në këtë link .

Врати се на врвот
Големина на фонт