Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Njoftim – prokurimi publik

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar,

Ju njoftojmë se Njësia e prokurimit publik i ka publikuar këto shpallje:

  • nr. 020/2018 me KMO në faqen elektronike të SEPP për shërbime për vlerësim të pronës së patundshme për nevojat e Komunës së Kumanovës.
    Informata më të hollësishme mund të merrni në këtë link.
  • nr. 021/2018 me KMO në faqen elektronike të SEPP për përgatitje të projektit themelor për marrje të e – pejes për përgatitje të dokumetnacionti teknik për kanalizim fekal në rr. “Trajko Prokopiev”.
    Informata më të hollësishme mund të merrni në këtë link.
  • nr. 022/2018 me KMO në faqen elektronike të SEPP për përgatitje të projektit themelor për marrje të e – lejes për përgatitje të dokumentacionit teknik për kanalizim fekal për pjesë të rr. 513 dhe rr. 514 në Stari Llozja – Komuna e Kumanovës.
  • Informata më të hollësishme mund të merrni në këtë link.
Back to top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст